2021. évi Nyári Kalandtábor a Miskolci Sportcentrum Kft. szervezésében

 

A Nyári Kalandtáborban 2014 nyara óta várja Kőszikla és Sűrűhaj, a két kalandorvezér a gyermekeket 6-tól 14 éves korig. Ideális helyszín a Kemény Dénes Városi Sportuszoda és az ehhez szorosan kapcsolódó Miskolc Városi Kalandpark.

Táborunk mottója: Kalandok földön, vízen, levegőben

A földi kalandok sorában idén is megtalálhatóak a hagyományos és a mai kornak megfelelő játékékain: Halálos kidobó, Várcsata, Lézerharc, Painball célbalövés, Íjászat. 2021-ben pedig jön a BUBORÉKFOCI!!!

A levegőben való kalandozásnak a Kalandpark ad otthont, melyet kialakításának köszönhetően már a legkisebbek is használhatnak. A nagyobbaknak határ a csillagos ég, a tó feletti átcsúszás pedig mindenki kedvence.

A szervezett úszásoktatás délelőtti program, ahol mindenki a megfelelő szintű csoportban csiszolhatja úszás tudását vagy ismerkedhet a vízzel. Ezen túl délutánonként, több mint egy óra játék várja a Kalandorokat, ahol lehet Cápázni, Rakétázni, Szivacsharcolni, mindezt időjárástól függetlenül, hisz az Uszoda fedett.

Persze ehhez sok energia kell, így napi 3 étkezés biztosítja, hogy kellően pörögjenek a kezek-lábak!!!

Pihenésképpen Kalandorszappant festünk, ami hazavihető emlék a táborról.

És végül a legfontosabb: szeretnénk éreztetni, átadni, nem vagyunk egyformák, de MINDENKI része az egésznek, legyen kicsi vagy nagy, csak egymást segítve jutunk előre, mert itt mindenki: KALANDOR 🙂

Vélemény, hozzászólás?