Hétvégén nyit a Miskolc Városi Kalandpark

A Miskolci Sportcentrum Kft. üzemeltetésében levő Miskolc Városi Kalandpark az előttünk álló pünkösdi hosszú hétvégén és a gyermeknapon megnyitja kapuit!

Május 30-án, 31-én és június 01-én délelőtt 10.00-tól, délután 18.00-ig várják a vendégeket. A szomszédos Kemény Dénes Városi Sportuszoda még zárva van, ezért a belépőjegyeket a Kalandpark területén lehet megvásárolni.

Mivel a koronavírus okozta járványveszély még nem múlt el, bizonyos óvintézkedéseket be kell tartani. Lehetőleg 65 év feletti kisérő még ne keresse fel a létesítményt, számukra biztonságosabb, ha egyenlőre otthon maradnak. Csak olyan vendégeket tudnak fogadni, akik kitöltik a nyilatkozatot, mely arról szól, hogy az elmúlt 2 hétben nem érintkeztek koronavírusos beteggel és nem voltak felső légúti megbetegedésre utaló jelei, láza.
Mielőtt valaki átveszi a Kalandpark dolgozójától az egyéni védőfelszerelést, kezet kell fertőtlenítenie. A felszereléseket a munkatársak, minden használat után lefertőtlenítik. Az egyes akadályokon egyszerre csak egy ember mászhat, az akadályok közötti platformokon egyszerre csak egy ember állhat. Ajánlott a kesztyű használata (kerékpáros kesztyű megfelelő). A filagória alatt a várakozók 1,5 méter távolságot kell, hogy tartsanak egymástól.

Rossz idő esetén(zápor, zivatar, erős szél) időlegesen zárva tartanak, hiszen csak jó időben lehet használni a kalandpályákat.

Bővebb információ a 30/429-99-16-os telefonszámon, vagy a zambori.zoltan@misport.hu e-mail címen kérhető.

Vélemény, hozzászólás?